dimecres, 25 de Febrer de 2015

Ja és la tercera vegada que pujo Begues en només dues setmanes, estic content. 

Tot i que les sensacions son força horripilants, el cert es que cada dia he pujat una mica més ràpid, sense intenció, cercant bones sensacions. Bones sensacions que no arriben. Em limito a pujar el més tranquil que puc, sense patir massa, tot i que hi ha trams en que, la veritat, es que em quedo clavadíssim. Pujo més o menys a 130 ppm, i fins i tot a la rampa de Bruguers, la més dura, arribo a 140 x', no més. Al final potser arribo a 145 perquè augmento la cadència al disminuir el %, i rodo amb més intenció. No tinc cap ganes de patir, em paranoio molt quan ho faig, així que ja m'està bé. De ben segur que quan perdi pes, milloraré les sensacions. 

Les mitjes en pla fins peu de Begues també han millorat, tot i el vent. 

Avui he afeixit St.Climent a Begues. Tot i que és només un turonet, se m'ha fet feixuc, la veritat. està clar que quan la carretera s'enfila... Uf com costa. 

Ja és el segon dia que he incorporat BCAAs a l'entrenament, i es nota. Així com sals, no permeten que baixi la glicèmia gràcies als sucres afegits. De totes maneres he de ser curós amb això ja que he de trobar l'equilibri entre les hores, el nivell d'intensitat i la ingesta. Ahir vaig arribar una mica passat de sucre.  

Demà si m'animo i el temps acompanya, potser em decideixi a anar a pujar els 11.


Publicado por cpradasg @ 17:29  | Sortides
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios