dilluns, 22 de Juny de 2015

Cap de setmana de ciclisme infantil a Vinallop i Tortosa. 

 

VINALLOP. 

Dues jornades fabuloses de ciclisme de base a terres tarragonines, ha valgut molt la pena el desplaçament i l'estada. La veritat es que hem gaudit de dos dies màgics, a pedals, com sempre ens solen regalar aquesta mainada. 

Si bé tot a anat sobre rodes, mai més ben dit, no hem hagut de lamentar ensurts com caigudes o decisions qüestionables, aquesta vegada sí, aquest cop he d'aplaudir el criteri arbitral, ja no perquè han actuat de forma diligent sinó perquè a la cursa de Vinallop van prendre una decisió més que encertada des del meu punt de vista. Les noies van tenir una cursa per a elles. Si bé van fer menys voltes que els nois, cosa que em va sobtar, ja que quan corren amb ells fan les mateixes, van poder disputar la cursa a la seva manera. I va ser una cursa espectacular, demostrant que elles també saben donar espectacle. 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE PISTA (Tortosa 2015). 

Gran jornada de pista al velòdrom de Tortosa. 

Malgrat només varen diputar els campionats corredors Alevins i Infantils, la diversitat de proves i la implicació de tots els corredors, van fer que totes les curses gaudissin de sobrat interès. 

Al marge de resultats, m'atreviria a destacar dues coses en aquest campionat. 

Primer d'estacar la labor arbitral. Trobar uns àrbitres que s'impliquin en les curses, com va ser el cas, és tot un luxe. Tot i que no considero que hagués de sorprendre'ns, el cert és que en un país on la mediocritat esdevé la normalitat, quan et trobes amb un professional responsable, crida l'atenció.

 

I personalment, em quedo amb una imatge, la imatge d'un campió. Un corredor que es desentén de la seva cursa per a tenir cura de la seva germana, i acompanyar-la en la competició. 

Gràcies Arnau, ets un campió a l'esport i a la vida. 

 

Felicitats a tots els campions i campiones que ho són tots, amb maillot o sense.


Publicado por cpradasg @ 21:14  | Judith.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios